Selamat Datang.. Blog Shaz Impian Si Anak Muda.. Jangan Lupa Follow Sekali ye

Saturday, December 18, 2010

Politeknik Melaka the best

Tiga minggu telah berlalu.. Hampir sebulan juga la shaz berada di IPTA. Ini bermakna juga shaz da lama tak update entry ni.. Hrmm cukup seronok juga la pabila kita melanjutkan pelajaran ni.. Rasa macam pengalaman yang cukup bermakna.. Jumpa kawan baru yang mana mereka tergolong dalam berbagai bangsa, negeri yang berbeza, percakapan mereka.. Cukup mngujakan..Ok berbalik kepada cerita asal yang shaz bagi tahu..


Hehe.. Ada gaya business man tak?? Hah.. Kod peraturan masuk ke bilik kuliah:
Baju kemeja, Bertali leher..


DPI 1A
Otak otak bisnes ni.. Semua muka muka akaun ni.. Kalis baik punya..
BERGAYA SEMATA MATA




See.. Bergaya semata mata




Group assignment & presentation yang paling mengujakan..
Sedondon beb



Tapi happy happy juga,, study jangan lupa taw.. Tadi bercerita mengenai di dalam kelas.. Agak bosan la.. sekarang shaz nak bercerita  diluar kelas.. Hah ni happy sikit..




Mereka yang sempoi



Mereka yang gila gila.. Kalau kat kelas tu bising dia,,  tak tahu nak cakap.. Faham faham la





Walaupun berlainan bangsa,, Kami tetap bersatu..


walaupun ada yang umur berbeza,, Tapi kami tetap sama..






Mereka yang tak kenal erti malu( kira selamba je)




Jauh pemandangan,, Luas pengalaman,, dalami ilmu pengetahuan.. Memang menyeronokan alam pembelajaran ni.. Semua pengalaman kita rasa.. Kawan yang macam macam bole kita jumpe.. 



Penjelajahan melaka


satu,dua,tiga tembak..

1 Malaysia


Okla da tak nak panjang lebar,, kang takde yang nak baca.. Cuma shaz nak kongsi kan pengalaman shaz.. memang syok la..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...