Selamat Datang.. Blog Shaz Impian Si Anak Muda.. Jangan Lupa Follow Sekali ye

Tuesday, February 1, 2011

Akrabnya kita

Waktu silih berganti.. Shaz terasa baru semalam je kita kenal.. Rupa-rupanya da rapat giler.. Thanks korang sebab bagi peluang kat shaz untuk berkawan dengan korang.. Hrmm seronok bila ramai kawan ni.. Apa-apa masalah boleh kita bertanya.. Jadi entri kali ni shaz nak tunjuk betapa rapatnya kita.


Seronok bile kita mula kenal satu sama lain.




Bila da kenal perangai masing-masing



Da takde masalah untuk bergaul
(tapi kami still jaga pergaulan kami)




Bile study,, kita sama sama study



 Bile sorang stress,, yang lain semua ikut stress



kekadang orang ingat kita adik beradik
(sebab setiap bersama)



kita berkawan tak kira beza warna kulit





kita berkawan tak kira beza agama




Yang penting niat nak berkawan itu suci


Hanya ini la sahaja coretan yang dapat shaz masukkan dalam entry kali ni.. Kepada yang tiada di dalam entry ni shaz mintak maaf tak dapat masukkan semua sebab terlalu banyak.. Tapi yang penting kita still kawan sampai bila.. Jadi kita hargailah kawan yang kita ada sekarang.



Jadi beringat ingat lah shaz.. Sementara kita ada kawan yang baru ni jangan lupa kan kawan yang lama.. Kerana tiada mereka tiada la semangat pergaulan kita.. Hehehe.. (Da mula merepek).. Apa apa pun berkawan biar beribu,, bermusuh jangan la..



Nota: Jangan ambil kesempatan diatas kesempitan kawan.. :P

7 comments:

Coretan Budak Nakal (Hery) said...

hahaha.. cute dowhh ko

shaz said...

haha.. ko bikin aq ketawa la..

aziah said...

pict aku tak de pon??
kate kawan..tak ingat ke sampai nk spm pon kite dok depan blakang..hehehe

shaz said...

aziah: aq sll egat sume org la.. cume aq on gne bt entry ni gne laptop.. gmba2 kt teknik perd sume aq kt pc kt ruma.. p insyllh nxt time aq letak.. insyallah..

Coretan Budak Nakal (Hery) said...

cehh shaz gambar ak tarak pong? :( wahhahaha

Anum Aqilah said...

rindu kot time nie..pejam celik,, dh sem 3 :(

Syazrien Aidzam said...

ko stalker aq ea.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...