Selamat Datang.. Blog Shaz Impian Si Anak Muda.. Jangan Lupa Follow Sekali ye

Thursday, September 1, 2011

Merdeka Raya 2011




Assalamualaikum.. Hai semua.. Lama takupdate blog.. Sampai blog time puasa pun tak post langsung.. Ini semua gara gara kamsis takde wifi.. Broadband da kena curi.. Satu hal lagi laptop kena virus.. Hamek kau 6345 threats diternak dalam laptop..

Aksi cebik muka.. Haha

Dikesempatan ini shaz nak ucapkan Selamat Hari Raya dan Salam Kemerdekaan yang ke54 kepada blogger blogger semua, kawan kawan shaz kenali dan terutama sekali mereka yang beragama Islam.. Semoga perayaan kita disambut dengan meriah dan dapat mengeratkan hubungan silaturahim antara satu sama lain.. Amin..

Tapi bagi shaz raya tahun ini kurang meriah mungkin faktor usia kot.. hehe.. Dapat cuti raya pun seminggu.. Raya ke7 dah ada kelas macam biasa.. Bosan.. Berlainan raya tahun lepas.. Sebab kena kerja time raya.. Walaupun kerja tapi seronok sebab semua staff pakai baju raya.. Cuma tahun ni je dapat raya dengan keluarga.. Alhamdulillah.. hrmm tapi raya tetap raya.. Tahun ni tema baju raya warna hitam.. So satu keluarga mesti sedondon.. Satu tradisi untuk keluarga shaz.. Wajid sedondon..

Budak kecil baju hijau anak sedara shaz.. Sebab tu lain colour..




Family yang sangat sweet.. Hehe..



From left: uda, mama & angah


Orang kata kami kapel.. Hehe



Abah & Mama


Begitulah keluarga kami.. Sedondon.. Hitam itu manis.. So kami keluarga yang sweet.. Biasalah waktu dipagi raya.. Sesi bersalaman , bermaafan berderai air mata wajid.. hehe.. Time tu jugalah best sebab dapat duit raya dari sedara terdekat.. Dah besar pun still dapat duit raya lagi.. hehe.. Selagi belum ada pendapatan tetap, boleh dapat duit raya lagi..



Nota : Kuih yang biasa shaz akan cari ialah Tart.. Sedap.. 1 balang pun shaz boleh  
             kerjakan.. hehe..




2 comments:

azlinaa johan said...

yeahh ! HITAM itu MANIS :)betul2 . selamat hari raya syaz . maaf salah silap . zero zero okays .

Syazrien Aidzam said...

Betol.. hitam itu manis.. hehe.. slmt hari raya juga lin.. 0-0 ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...