Selamat Datang.. Blog Shaz Impian Si Anak Muda.. Jangan Lupa Follow Sekali ye

Monday, April 25, 2011

Perempuan dianggap biasa Tapi lelaki Gay

Biasa kalau baca entry orang lain especially yang perempuan, some of them suka menceritakan dan memuji tentang kecantikkan pompuan lain

"Eeee...tingginya Aleeza Kassim ni..cantek pulak tu" kata fatin

"Gojes la Fatin Liyana ni, walaupon pakai braces tetap sweet" ucap Anum

"Cantiknya Heliza ni, nampak mata bulat bulat jerk" getus Alya

"Wah, cantiknya Yuna ni. Sesuai sangat dengan Shaz" kata Mira


Mereka tanpa segan silu memuji setiap apa yang menjadi tumpuan seseorang perempuan lain.. Hrmm memang jadi satu kebiasaan.. Tak pulak orang lain perempuan tu minat kaum sejenis atau dalam erti kata yang sebaik baiknya "Lesbian".. Takde kan.. Takde kan..


Tapi.. Tapi.. Tapi..


Cuba kalau lelaki pula memuji lelaki yang lain.. Korang mesti rasa pelik kan.. Kalau korang puji kawan korang takpe la.. Ni orang yang tak kenal..


"Tough dan seksi seh Adi Putra. Arghh!! Jeles!!" kata Nyah-Sally

 "Hensem gila Samsul Yusoff ni. Geram tau" ujar Syed

"Licinnya kulit Dafi " ucap Fakhrul




See, mesti korang rasa lain kan? Shaz ada baca statement statement macam ni.. Macam gay-boy gayanya. HAHAHA. Tapi terpulang pada individu.. Kekadang ada individu hanya ingin memuji tapi ramai yang di salah ertikan.. 

Kenapa ye.. 

Perempuan ok je.. Lelaki tidak..


Nota: Jangan anggap orang itu dari luaran.. Pandang dalam baru turun ke hati..

2 comments:

akmalrayyandotblogspot said...

betol betol !

shaz said...

biase la dunia akhir zaman..
sume pkara bole tjadi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...