Selamat Datang.. Blog Shaz Impian Si Anak Muda.. Jangan Lupa Follow Sekali ye

Saturday, May 21, 2011

Jom Ikuti Game 10 Hari 10 Perkara




Assalamualaikum.. Hai semua.. Sorry dah lama sangat tak meng-update blog ini.. Sampai ada yang request suruh update blog.. Hrmm shaz kau jangan perasan orang nak sangat tengok blog kau la.. Hahaha.. Hari ini shaz tak nak cerita cerita tentang isu semasa , politik atau cerita cerita yang selalu shaz cerita kan..



Sebenarnya hari ini shaz nak bagi satu games.. Rasa ramai dah tau game ni.. Tapi takpe la shaz nak cerita kan juga.. Sebelum tu shaz nak ucap terima kasih kepada Zulaikha Meseri sebab buat game ni.. Shaz memang selalu buka blog dia.. Dari awal mula berblogging lagi sampai sekarang shaz still ikut perkembangan blog dia.. Sampaikan dia da buka bisnes on9..



Game ni korang boleh join.. Senang je.. Mungkin shaz akan mulakan malam ini juga kot..



Hari Pertama : 10 Things about you

Hari kedua : 10 Things you love

Hari ketiga : 10 Things you hate

Hari keempat : 10 Things you want to say to one person

Hari kelima : 10 Wishes

Hari keenam : 10 item can't live without

Hari ketujuh : 10 important people

Hari kelapan : 10 of your favourite hobby

Hari kesembilan : 10 ways to win your heart

Hari kesepuluh : 10 final words



Nota : Harap harap korang pun boleh join game ni..





2 comments:

zulaikha meseri said...

Nice Shaz, Cant wait your next entry. :)

shaz said...

haha..
wlcome..
ika pn entry pn slu bt shaz xpenah leka untuk singgah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...